уторак, 18. новембар 2008.

Макро паста

















У кључалу посољену воду убацити пасту од смеђе риже, смањити ватру, не мора да кључа, и кувати 15 минута па пробати да ли је готова. Опрати 5 цм комбу алге (или 10, 15, зависи колику количину правите), потопити у хладну воду и оставити да одстоји 5 минута. Извадити на даску и исецкати па вратити у исту ту воду и мало пробарити (двадесетак минута) па процедити. Процедити и пасту кад је готова. У шерпици или посебном суду помешати на некој од две топле рингле које смо искључили мало маслиновог уља, мало белог лука исецканог, алге* и пасту*, сервирати топло.

*Препоручујем Митоку и Мусо производе. На листи дистрибутера наћи ћете и Србију:

http://www.biospajz.rs/index.php?op=home

http://www.mitoku.com/

http://www.muso-intl.co.jp/english/index.html


Инџој!

Нема коментара: