Скувати равиоле у сланој води (пуњене по жељи), па помешати са претходно направљеним: пола килограма на листиће исецканих печурака (издинстаних), 100 грама путера, 150 грама рендане прашке шунке (или исецкане на танке тракице), 150 грама ренданог траписта, 1 киселом павлаком, мало кечапа (или пиреа) и мало оригана. Све то добро измешати са пола килограма равиола, ставити у ватросталну посуду, попрскати пармезаном па гурнути у рерну да се запече на двадесетак минута.
(На фотографијама је 250 грама равиола пуњених са сиром, за пола килограма може мало већа посуда)
Инџој!
(На фотографијама је 250 грама равиола пуњених са сиром, за пола килограма може мало већа посуда)
Инџој!
Нема коментара:
Постави коментар