Купити танке коре за питу па на сваку кору посипати шећер и слагати једну преко друге. На трећу кору изрендати једну до две јабуке (преко целе коре). Посути их гризом мало, ванил шећером и циметом и мало поуљити. Умотати у јуфку и сложити у плех постављен пец папиром. Понављати поступак у зависности колики је плех, ређати јуфке једну до друге. Мало уља умутити са ванил шећером и тим премазати јуфке, па гурнути у загрејану рерну на четрдесетак минута (200 степени). Пећи док фино не порумени. Исећи и посути шећером у праху.
* Уместо гриза може да се посипа и млевеном плазмом, не мора цимет, могу се рендане јабуке посути и сецканим орасима, сувим грожђем... или свака јуфка различито, ко како воли.
Инџој!
* Уместо гриза може да се посипа и млевеном плазмом, не мора цимет, могу се рендане јабуке посути и сецканим орасима, сувим грожђем... или свака јуфка различито, ко како воли.
Инџој!
Нема коментара:
Постави коментар