Потребно је (за 4 особе): 12 парчади тоста, 1.5 дл киселе павлаке, 150 грама туњевине из конзерве, 2 парадајза, 150 грама кукуруза шећерца из конзерве, 1 зелена паприка, 40 грама зелених маслина без коштица, 4 листа зелене салате, зачини по укусу.
Туњевину извадити из конзерве и добро је оцедити од сувишног уља. Парадајз и маслине исећи на колутове, зелену паприку очистити од петељке, семена и исећи на коцке. Посебно сјединити павлаку, паприку, кукуруз шећерац и додати мешавину зачина по укусу. Парче тоста премазати мешавином павлаке и поврћа, прекрити колутовима парадајза и посути са мало туњевине. Додати лист зелене салате и прекрити парчетом тоста. Исти поступак поновити још једном и завршити тостом. На исти начин од преосталог материјала направити још три сендвича.
Инџој!
Туњевину извадити из конзерве и добро је оцедити од сувишног уља. Парадајз и маслине исећи на колутове, зелену паприку очистити од петељке, семена и исећи на коцке. Посебно сјединити павлаку, паприку, кукуруз шећерац и додати мешавину зачина по укусу. Парче тоста премазати мешавином павлаке и поврћа, прекрити колутовима парадајза и посути са мало туњевине. Додати лист зелене салате и прекрити парчетом тоста. Исти поступак поновити још једном и завршити тостом. На исти начин од преосталог материјала направити још три сендвича.
Инџој!
Нема коментара:
Постави коментар