Таратор је хладна салата или супа од које ретко да има шта, а да боље освежава кад су велике врућине, а и када нису, и једна од мени омиљених. За једну порцију на колутове исецкати један млади краставац и посолити га, а у 2дцл хладног киселог млека убацити исецкан бели лук, мало мирођије и мало сецканих ораха, промешати па тиме прелити краставац. Служити и јести хладно.
Кад правим супу, правим је исто, само ситније исецкам краставац, буде течнија, са јогуртом, и мало је одложим у фрижидер да одстоји. Кад се изнесе на сто и кад је спремна за јело у њу убацим и доста коцкица леда како би што дуже била хладна.
Кад правим супу, правим је исто, само ситније исецкам краставац, буде течнија, са јогуртом, и мало је одложим у фрижидер да одстоји. Кад се изнесе на сто и кад је спремна за јело у њу убацим и доста коцкица леда како би што дуже била хладна.
Инџој!
Нема коментара:
Постави коментар