Потребно је 500 грама кора за питу (или 12 комада), 6 кашика сенфа, 6 кашика мајонеза, 8 филета печених црвених паприка, 2 везе блитве, 200 грама сира, 3 јајета, 100 мл уља, зачин.
Увија се 4 по 4, а ролати иду један у други. Прве две коре попрскати уљем, сложити једну на другу и премазати са две кашике сенфа. Преклопити трећом кором и премазати са две кашике мајонеза. Нанети четврту кору, попрскати уљем, прекрити филетима печене паприке и уролати. Припремљен ролат оставити са стране.
Опет две коре попрскати са уљем, сложити једну на другу и премазати са две кашике сенфа. Преклопити са трећом кором и премазати са две кашике мајонеза. Нанети четврту кору, попрскати уљем и прекрити листовима блитве. Преко блитве ставити претходно припремљен ролат (на почетак) па све заједно уролати и оставити са стране.
Опет две коре попрскати уљем, сложити једну на другу и премазати са две кашике сенфа. Нанети трећу кору премазати са две кашике мајонеза и прекрити четвртом кором. Посебно умутити два јаја и сир, зачинити по укусу и премазати преко четврте коре. Нанети претходно припремљен дупли ролат на почетак и све заједно уролати. Плех обложити пец папиром, положити припремљен ролат и премазати га умућеним јајетом. Пећи у загрејаној рерни на 200 степени док не порумени.
Инџој!
Опет две коре попрскати уљем, сложити једну на другу и премазати са две кашике сенфа. Нанети трећу кору премазати са две кашике мајонеза и прекрити четвртом кором. Посебно умутити два јаја и сир, зачинити по укусу и премазати преко четврте коре. Нанети претходно припремљен дупли ролат на почетак и све заједно уролати. Плех обложити пец папиром, положити припремљен ролат и премазати га умућеним јајетом. Пећи у загрејаној рерни на 200 степени док не порумени.
Инџој!
Нема коментара:
Постави коментар