750 гр шлага умутити са 750 мл киселе воде па додати 10 кашика шећера и 3 ванил шећера. Поделити на 3 дела. У први, доњи део додати 450 грама млевене плазме и умутити, у други, средњи део додати 250 гр млевеног печеног лешника, 1 кремфикс и 700 гр изблендираних јагода (или малина, или и јагода и малина) и умутити, а у трећи, онај на врху додати 2 кесице капућина од ваниле и 2 кесице од чоколаде (50 гр укупно). Добро охладити у фрижидеру или у замрзивачу, као сладолед торту, по жељи.
Украсити такође по жељи - ово на торти је сируп од вишања који сам направила од сока који су пустиле вишње док су се одмрзавале за питу, скуван са мало шећера, па у кесицу кад се охлади, сецне се ћошак и шара + тарабице од чоколаде.
Украсити такође по жељи - ово на торти је сируп од вишања који сам направила од сока који су пустиле вишње док су се одмрзавале за питу, скуван са мало шећера, па у кесицу кад се охлади, сецне се ћошак и шара + тарабице од чоколаде.
Инџој!
Нема коментара:
Постави коментар